Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

375 main.kiyohReviewLabel

Puzzelmatten

Welkom bij onze puzzelmatten voor vechtsporten, een must-have voor elke vechtsportbeoefenaar! Onze puzzelmatten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen waaronder 100 x 100 x 2,5 cm en 100 x 100 x 4 cm, en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Onze matten bieden niet alleen de perfecte bescherming tegen verwondingen, maar zijn ook super licht en gemakkelijk te onderhouden. Lees verder om meer te ontdekken over de voordelen van onze puzzelmatten.

Bescherming tegen verwondingen

Veiligheid is een prioriteit voor elke vechtsportbeoefenaar. Met onze puzzelmatten kun je met een gerust hart trainen, wetende dat je goed beschermd bent tegen verwondingen. Onze matten zijn gemaakt van hoogwaardig EVA-schuim, dat de schokken van stoten en trappen absorbeert. Het materiaal zorgt ervoor dat je knieën, ellebogen en andere gewrichten beschermd worden tegen de harde ondergrond. Bovendien bieden onze puzzelmatten een uitstekende grip, zodat je niet uitglijdt tijdens het trainen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Onze puzzelmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan je eigen smaak. We bieden verschillende opties aan, van effen kleuren tot kleurencombinaties. Of je nu een strakke zwarte mat wilt of een vrolijke combinatie van kleuren, bij ons vind je wat je zoekt. Onze kleurenopties maken het ook mogelijk om verschillende zones op de mat aan te duiden, zoals een start- en eindpunt of verschillende trainingsgebieden.

Makkelijk te onderhouden

Onze puzzelmatten zijn niet alleen veilig en aanpasbaar, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Het EVA-schuim waaruit de matten bestaan, is waterafstotend en gemakkelijk te reinigen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over zweetplekken of vlekken die blijven zitten. Om de matten schoon te maken, kun je ze gewoon afnemen met een vochtige doek. En als je klaar bent met trainen, kun je de matten eenvoudig opstapelen en opbergen.

Lichtgewicht en makkelijk te installeren

Onze puzzelmatten zijn ook super licht en dankzij het puzzelsysteem zijn de matten ook snel en eenvoudig te installeren. Je hoeft geen gereedschap te gebruiken of ingewikkelde instructies te volgen. Het enige wat je hoeft te doen is de matten in elkaar te klikken en je bent klaar om te trainen.

Veelzijdig in gebruik

Onze puzzelmatten zijn geschikt voor allerlei soorten vechtsporten, waaronder karate, judo, kickboksen en taekwondo. Maar onze matten zijn niet alleen geschikt voor vechtsporten, ze zijn ook veelzijdig in gebruik. Ze zijn perfect voor thuisfitness, yoga en andere activiteiten waarbij een zachte ondergrond gewenst is. Bovendien kunnen onze matten zowel binnen als buiten gebruikt worden, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die graag buiten trainen. Of je nu traint in een dojo, sportschool, park of gewoon thuis, onze puzzelmatten bieden de perfecte ondersteuning en bescherming.

Keuze uit verschillende diktes

Onze puzzelmatten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes waaronder 2,5 cm en 4 cm. Afhankelijk van je voorkeur en het type vechtsport dat je beoefent, kun je kiezen welke dikte het beste bij jou past. Als je bijvoorbeeld karate of taekwondo beoefent, is een dunnere mat waarschijnlijk meer geschikt, terwijl voor MMA en judo een dikkere mat meer bescherming biedt.

Conclusie

Onze puzzelmatten voor vechtsporten zijn de perfecte keuze voor elke vechtsportbeoefenaar. Onze matten bieden niet alleen bescherming tegen verwondingen, maar zijn ook aanpasbaar, gemakkelijk te onderhouden, lichtgewicht en veelzijdig in gebruik. Met keuze uit verschillende kleuren en diktes, vind je bij ons altijd de perfecte puzzelmat voor jouw behoeften. Bestel vandaag nog en begin veilig en comfortabel te trainen!