Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

370 beoordelingen

Agglorex MMA MATTEN

Agglorex MMA Matten
Agglorex MMA Matten

 

de énige keuze voor sportscholen die enkel de allerbeste
kwaliteit willen om hun dojo of gym in te richten

 

Dat AGGLOREX een absolute wereldleider is op vlak van vechtsportmatten (tatami) is op zijn minst een understatement te noemen. Deze vechtsportmatten worden 100% vervaardigd in Belgisch Limburg en zijn over heel de wereld gekend als de meest toonaangevende kwaliteit. Dat bewijst zich voornamelijk door het feit dat de AGGLOREX matten reeds gebruikt werden op tal van Europese- en Wereldkampioenschappen Judo ... maar ook op de Olympische Spelen werd dit Belgisch merk reeds tal van keren gebruikt.

 

Het spreekt dus voor zich dat AGGLOREX hét merk bij uitstek is, voor wie zijn gym/dojo wil inrichten met de allerbeste kwaliteit. Het brede gamma aan kwaliteiten en kleuren zorgt er voor dat wij alles kunnen inrichten in uw unieke huisstijl. Ga voor een standaard olijfgroene/rode combinatie als je een judo-dojo hebt ... of maak je MMA/BJJ dojo helemaal af door te kiezen voor een combinatie van zwart en lichtgrijs.

 

Álles is mogelijk en wij staan uiteraard klaar met de nodig uitleg en advies.

 

waarom MMA matten in plaats van judomatten?

Wie wel eens in korte MMA shorts of Vale Tudo shorts op judomatten getraind heeft, weet vast en zeker waarom een gladde vinyl als tatami geen overbodige luxe is. De rijststro-structuur van judomatten lijdt vaak tot kleine schaaf/brandwondjes op ellebogen, knieën, wreef, etc.


Judoka's hebben hier minder vaak last van omdat een judopak natuurlijk veel meer van deze kritieke punten bedekt. Maar wie vaak aan worstelen, grappling of ander grondwerk doet zal deze gladde vinyl zeker waarderen.


Verder zijn de MMA-matten dezelfde kwaliteit als de judomatten. Enkel de toplaag is aangepast aan de noden van deze specifieke doelgroep.STANDAARD
Vanaf € 80.99

De naam van dit model verklapt het al een beetje. De Agglorex tatami STANDAARD is niet alleen "de standaard" voor de allerbeste vechtsportmatten, maar ook het meest verkochte model van Agglorex.

De Agglorex tatami STANDAARD heeft een densiteit van 230/240 kg/m³ en is geschikt voor zowat alle (vecht)sporten.

Je vindt de Agglorex STANDAARD MMA-matten terug in gyms/dojo's voor karate, (kick)boksen, taekwondo, judo, jiu jitsu, ... maar komen vooral tot hun recht in MMA-scholen of gyms waar grappling of BJJ beoefend wordt.

Naast het gebruik in vechtsportzalen, kan deze sportmat ook gebruikt worden in gymzalen  scholen of turnzalen.

  • Densiteit van 230/240 kg/m³
  • Kern : 100% PU (geaglomereerd schuimstof)
  • Bovenkant : Sterk gladde vinyl / Verlijmd over de hele boven- en zijkanten van de mat. De hoeken worden thermisch gelast.
  • Verhindert brandwondjes
  • Onderkant : Gelijmde antisliplaag
  • Kleuren : rood / blauw / grijs / zwart
100 x 100 x 3 € 80,99
100 x 100 x 4 € 91,99
100 x 100 x 5 € 100,99
200 x 100 x 3 € 142,99
200 x 100 x 4 € 157,99
200 x 100 x 5 € 173,99

 

Minimum bestelhoeveelheid

Bovenstaande prijzen zijn geldig voor bestellingen vanaf 20 stuks

Voor bestelhoeveelheden < 20 stuks van één producttype geldt een toeslag van 6% + een forfaitaire kost van € 59.99 (incl btw)

Wij begrijpen uiteraard dat ieder project en elke klant andere vereisten en wensen heeft.

Daarom staan wij u graag bij met het nodige advies en maken wij tevens een prijsofferte op maat op basis van uw specifieke voorkeur.

Neem contact op met onze klantenservice via info@sepai-sports.be

Het enige verschil tussen de MMA-mat STANDAARD en de Judomat STANDAARD is de toplaag. Bij de MMA mat wordt er een gladde vinyl gebruikt, waar bij de judomat een vinyl met rijststroprofiel gebruikt wordt.

Verder is de binnenzijde allebei hetzelfde en beschikt over een densiteit van 230/240 kg/m³