Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

375 beoordelingen

Sporttassen

Een sporttas heb je natuurlijk altijd nodig als je heel wat spullen mee naar de gym moet nemen. Houd bij het kiezen van een sporttas steeds rekening met de hoeveelheid uitrusting die je moet meenemen. Je kan je uiteraard voorstellen dat je voor een cardio bokszaktraining voldoende hebt aan een wat kleinere sporttas, maar voor een MMA-training heb je natuurlijk al gauw heel wat spullen mee zoals bokshandschoenen, MMA-handschoenen, scheenbeschermers, kniebeschermers, ... Hierdoor heb je bij Sepai Sports een ruime keuze uit wat grotere sporttassen.

De sporttassen die we voor jullie selecteren zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt uit de allerbeste materialen. Ze zijn meestal voorzien van een schouder-hanger en hebben een stevige bodem wat de levensduur zal verlengen.

Naast de standaard duffle bags, hebben wij ook de combinatie van rugzakken/sporttassen. Deze combinaties kun je dus gebruiken als ruime rugzak voor als je bijvoorbeeld met de moto naar je werk gaat. Maar in een handomdraai zijn deze sporttassen om te toveren naar een ruime sporttas om heel je vechtsportuitrusting in op te bergen.

Neem contact met ons op als je advies wil of als je je keuze niet kunt maken. We staan voor je klaar!