Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Een 100% Belgisch bedrijf.

✓ Gratis retourneren in onze showroom ✓ Voor 15u besteld? Dag erna geleverd
✓ Snelle klantenservice via email of Facebook Messenger Gratis bezorgd vanaf € 100
Queen Bokshandschoenen Roze Meisjes
Drop image here
Twins Bokshandschoenen BGVL3 in België
Drop image here
Arawaza Amber Evolution WKF Approved
Drop image here
Arawaza Onyx Zero Gravity WKF Approved
Drop image here
Namman Muay Massage Olie & Cream
Drop image here
Topfighter
Drop image here
Venum Set - Maak je set compleet
Drop image here

restock.

 

deze populaire producten werden terug aangevuld op 25 mei 2018

Sepai Sports - Winkel voor vechtsportartikelen in België
Drop image here

 

SEPAI SPORTS INSTAGRAM FEEd

 
Waarom moet je gaan boksen?
Drop image here

10 redenen waarom jij moet gaan boksen

Afgelopen jaar ben ik gestart met boksen, na de eerste les was ik meteen verkocht! Het is niet alleen super leuk, maar binnen een uurtje train je jouw hele lichaam in een keer. En de spierpijn? Die gaat vanzelf wel weer over toch.  Na deze 10 redenen weet ik zeker dat jij ook wilt beginnen met boksen!

1. CONDITIE

Door te boksen ontwikkel je al snel een hele goed conditie. Je bent voortdurend actief aan het bewegen, waardoor je binnen no time een beter uithoudingsvermogen hebt.

Lees meer

 

Wakkert een vechtsport agressie aan bij kinderen?
Drop image here

Wakkert een vechtsport bij kinderen agressie aan?

Vechtsporten oefenen een grote aantrekkingskracht uit op kinderen. Verwonderlijk is dat niet, want ze testen voortdurend hoe sterk ze zijn, of ze de wereld al de baas kunnen, en waar hun plaats precies is. Dat uit zich in spelletjes met trekken, duwen en worstelen op het tapijt of in de tuin. Vechtsporten sluiten dus nauw aan bij de natuur van kinderen en judo is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Ouders zien er de mogelijkheden van in, zo meent sportpsycholoog Jeroen Meganck, die al meer dan 20 jaar vechtsporten beoefent. 'Ze sturen hun kinderen dan naar een vechtsportclub om hen weerbaarder te maken, om hun verlegenheid te helpen overwinnen en hun zelfvertrouwen te stimuleren. En dat werkt. Ooit vertelde een jongen me : "Ik hoef niet meer te vechten, want ik weet dat ik kan winnen". Met als onderliggende gedachte : "Ik sta hier, laat de anderen maar doen. Als het nodig is, zal ik mij wel kunnen verdedigen of trek ik mij wel uit de slag".'

Lees meer

Sepai Sports is de nummer 1 speciaalzaak voor al jouw vechtsportartikelen en sportvoeding. Bent u op zoek naar karatepakken, judopakken, jiu jitsu pakken, bjj pakken of ben je actief in de ringsporten en zoek je bokshandschoenen, scheenbescherming, bandages, kruisbescherming (tok), mondbescherming, hoofdbescherming, ... wij hebben het allemaal en leveren alles meteen uit onze eigen voorraad.

Daarnaast kunt u bij Sepai Sports ook terecht voor bokszakken, trapkussens, armpadsm handpads, judomaten en nog veel meer.

Bij ons vindt u de beste merken ter wereld zoals Adidas, Arawaza, Venum, Twins Special, King Pro Boxing, Booster, Topfighter, Ringhorns en nog veel meer.

Hebt u verder nog advies nodig in het kiezen van de juiste maat of weet je niet precies welk model bokshandschoenen of karatepak het beste bij jouw wensen past? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Sepai Sports is een 100% Belgisch bedrijf maar naast België zijn we uiteraard ook in Nederland heel actief.

Stuur ons een bericht