Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

375 beoordelingen

Hoofdbescherming

Hoofdbescherming kopen? Dat doe je bij een specialist en bij iemand met kennis van zaken.

Bij full contact sporten zoals kickboksenboksenthaiboksen of MMA wordt heel vaak gebruik gemaakt van een hoofdbeschermer. Deze hoofdbeschermers zorgt er voor dat je volop kunt trainen of sparren, zonder je zorgen te hoeven maken dat de volle impact van een stoot of trap op je neuskinkaak of hoofd terecht komt. In vele gevallen is hoofdbescherming ook verplicht als je deelneemt aan wedstrijden.

Sowieso bij kinderen en jeugd, maar ook als nieuwelingen de boksring instappen zijn zij verplicht om een hoofdbescherming te dragen. Dus je kan er maar beter voor zorgen dat je hier dan ook op regelmatige tijdstippen mee traint om alvast te wennen.

We hebben heel veel verschillende soorten hoofdbeschermers. Zo zijn er hoofdbeschermers met of zonder bescherming van je  jukbeenderen. Daarnaast zijn er ook beschermers die voorzien van een stalen plaat aan de binnenkant om iedere impact op te vangen. Dit zijn allemaal de zogenaamde full-face hoofdbeschermingen.

Naast deze categorie zijn er uiteraard ook nog de meer open hoofdbeschermers die een goede basis bescherming geven en er voor zorgen dat je nauwelijks moet inboeten aan je gezichtsveld.

Naast het type hoofdbescherming qua uitvoering zijn er ook nog verschillende kwaliteitenHoofdbeschermers gemaakt uit kunstleder of PU. Maar ook hoofdbescherming uit skintex of zelfs leder.

Wij bij Sepai Sports hebben steeds de beste merken in huis zoals : TwinsVenumBoosterTopfighterRinghornsAdidas en nog veel meer.

Heb je een selectie kunnen maken uit onze ruime keuze maar wil je graag nog wat extra tips? Neem dan zeker contact met ons op via telefoon, email of via onze Facebook pagina.