Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

375 main.kiyohReviewLabel

Agglorex Nage Komi judo valMATTEN

Agglorex Nage Komi Matten
Agglorex Nage Komi Matten

wat zijn nage komi matten?

De Agglorex Nage Komi valmat is een mat speciaal ontworpen om valtechnieken aan herhaaldelijk tempo te trainen. De mat is gemaakt in de standaard maat 200 (L) x 100 (B) waardoor ze perfect in je bestaande tatami kan geïmplementeerd worden.


De Nage Komi valmat is dan wel hetzelfde qua lengte en breedte als je het vergelijkt met een traditionele judomat, maar daar is ook alles mee gezegd. Op zijn dikste punt is deze valmat namelijk 8 centimeter dik en met een densiteit van 80 kg/m³ beschermt ze je als geen andere tatami. (Om een idee te geven, een standaard judo-mat heeft een densiteit van 230/240 kg/m³.


De toplaag is gemaakt uit een blauwe gladde vinyl en de onderzijde en hoeken zijn net als bij een traditionele judomat volledig thermisch gelast.NAGE KOMI MATTEN
€ 499,99 / STUK

  • Gladde blauwe vinyl
  • Afmetingen van 200 x 100 dus past precies op de plaats van een judomat
  • Is ligvast dankzij anti slip onderzijde
  • Super licht dus makkelijk hanteerbaar
  • Ideale combinatie van hardheid en dikte
  • Afgeschuinde zijden dus meer ruimte bij het inkomen

€ 499.99 / stuk

De Agglorex Nage Komi matten zijn te bestellen met een minimum van 2 stuks

Wij begrijpen uiteraard dat ieder project en elke klant andere vereisten en wensen heeft.

Daarom staan wij u graag bij met het nodige advies en maken wij tevens een prijsofferte op maat op basis van uw specifieke voorkeur.

Neem contact op met onze klantenservice via info@sepai-sports.be

 

agglorex ... de énige keuze voor sportscholen die enkel de allerbeste
kwaliteit willen om hun dojo of gym in te richten

 

Dat AGGLOREX een absolute wereldleider is op vlak van vechtsportmatten (tatami) is op zijn minst een understatement te noemen. Deze vechtsportmatten worden 100% vervaardigd in Belgisch Limburg en zijn over heel de wereld gekend als de meest toonaangevende kwaliteit. Dat bewijst zich voornamelijk door het feit dat de AGGLOREX matten reeds gebruikt werden op tal van Europese- en Wereldkampioenschappen Judo ... maar ook op de Olympische Spelen werd dit Belgisch merk reeds tal van keren gebruikt.

 

Het spreekt dus voor zich dat AGGLOREX hét merk bij uitstek is, voor wie zijn gym/dojo wil inrichten met de allerbeste kwaliteit. Het brede gamma aan kwaliteiten en kleuren zorgt er voor dat wij alles kunnen inrichten in uw unieke huisstijl. Ga voor een standaard olijfgroene/rode combinatie als je een judo-dojo hebt ... of maak je MMA/BJJ dojo helemaal af door te kiezen voor een combinatie van zwart en lichtgrijs.

 

Álles is mogelijk en wij staan uiteraard klaar met de nodig uitleg en advies.