Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

375 beoordelingen

MMA Handschoenen

Op zoek naar MMA-handschoenen?

Iedere discipline in de vechtsporten verlangt naar hun eigen specifieke bescherming. Zo heb je voor MMA speciaal daarvoor ontworpen handschoenen nodig. Deze handschoenen zijn gemaakt uit leder of kunstleder (PU of Skintex) en hebben vaak verschillende types van padding.

We hebben dunne MMA-handschoenen voor wedstrijden en grappling, maar ook dikkere MMA-handschoenen voor sparren en ground & pound.

Voor onze MMA bescherming werken we samen met de beste merken ter wereld. Als Premium Reseller en het enige verkooppunt in België, volgen we een ruim assortiment van Venum. Maar daarnaast kunnen merken als Everlast, Topfighter, Ringhorns en Phantom Athletics  niet ontbreken.

Wil je graag dezelfde dag al aan de slag met je handschoenen of twijfel je aan de juiste maat en kom je graag een keer passen? In onze MMA-winkel in Mol kun je alles proberen en testen. Toch liever online bestellen? Omdat we alles in voorraad hebben, heb je meestal ook alles een dag na je bestelling in huis. Je hebt trouwens ook altijd 14 dagen de tijd om je producten die niet goed zijn, terug te sturen.