Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

375 beoordelingen

Bokszakken

Je wil thuis lekker aan de slag gaan om wat fitter te worden of om je techniek wat aan te scherpen? Dan is een bokszak hét perfecte product om in huis te halen. Dankzij het ruime assortiment aan bokszakken en onze jarenlange ervaring, vind je bij Sepai Sports vast en zeker de bokszak die bij jou past.

Omdat we onze bokszakken in veel gevallen rechtstreeks van de fabrikant importeren, kunnen we ze daarbij nog aan een zeer scherpe prijs aanbieden. Je kan bij ons terecht voor alle type bokszakken: staande bokszakken, hangende bokszakken, boksballen op voet of de nieuwste boksballen gevuld met water.

Welk type bokszak moet ik kiezen?

Ieder type bokszak heeft zijn eigen manier van trainen. Uiteraard zijn er de traditionele rechte bokszakken waar je stevig tegenaan kunt gaan. Maar daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook bokszakken die beter zijn voor specifieke doeleinden zoals low-kicks trainen, high-kicks en opstoten verbeteren. De boksballen met water zijn dan weer specifiek om je bokstechniek te verbeteren en absorbeert als het ware de impact waardoor je minder kans hebt op blessures. Neem contact met ons op of kom een keer langs in onze winkel voor meer advies.

Professioneel advies

Uiteraard koop je een bokszak, boksbal of aquabag bij een winkel die gespecialiseerd is in vechtsporten. Wil je meer weten over hoe de bokszak moet opgehangen worden of wat voor type bokshandschoenen je op een bokszak gebruikt? Kom dan zeker een keer bij ons langs of stuur ons een berichtje via FB Messenger of WhatsApp. Wij staan heel graag voor je klaar!

Bokszakken online kopen?

Je kan bij Sepai Sports je bokszak online kopen voor click & collect, waarna je je product vaak dezelfde dag nog kunt ophalen in onze winkel. Bokszakken worden niet opgestuurd, tenzij het gaat over grotere aantallen. In dat laatste geval neem je best even contact met ons op.