Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

375 beoordelingen

Bandages

Ben je op zoek naar bandages voor in je bokshandschoenen of kickbokshandschoenen? Bij Sepai Sports vind je zowel online in onze webshop als in onze showroom een zeer ruime keuze aan bandages of windels (ook wel handwraps genoemd). Heb je je bandages dringend nodig en geraak je niet tot in onze kickboks winkel? Geen probleem. Bestel online voor 15u00 en u krijgt de windels de volgende werkdag reeds thuis geleverd, vanaf € 100,00 zelfs al zonder extra transportkosten.

Heb je eigenlijk wel bandages nodig? Bandages voor je bokshandschoenen zijn eigenlijk een must. Niet alleen zorgen ze er voor dat je je handenpolsenknokkelspezen en gewrichten extra gaat verstevigen tijdens het trainen of sparren, maar ze zorgen er ook voor dat je kickbokshandschoenenlanger zullen meegaan.

Hoe dan? Wel, de bandages zullen het merendeel van het zweet absorberen. Zweet dat dus niet meer in de handschoenen kan dringen waardoor je bokshandschoenen een langere levensduur zullen krijgen. De bandages zijn, in tegenstelling tot de bokshandschoenen, ook gewoon uitwasbaar in de wasmachine.

Geen zin om iedere keer bandages van 250cm350cm400cm of 450cm in te binden? Geen probleem. Bij Sepai Sports vind je ook een ruime keuze aan binnenhandschoenen gemaakt uit polyesterkatoen of neopreen en eventueel zelfs voorzien van een extra GEL om meer padding te geven.

Met de Venum bandages hebben we een topmerk in huis maar de Topfighter bandages zijn pas echt van de allerbeste kwaliteit voor zowel beginners als gevorderdendameskinderen en volwassenen.