Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

374 beoordelingen

Algemene verkoopsvoorwaarden

 

Deze website wordt beheerd door Sepai Sports BVBA. Doorheen de website zullen de termen “wij”, “ons” en “onze” altijd refereren naar Sepai Sports BVBA.

Door onze website te bezoeken en eventuele aankopen ter verrichten in onze webshop, gaat u automatisch akkoord met de verschafte informatie op de website, algemene verkoopsvoorwaarden en retourvoorwaarden. Wij raden u dan ook aan om deze voorwaarden goed door te nemen alvorens door te gaan met uw aankoop.

Alle informatie en/of producten die toegevoegd worden aan de site na de laatste datum van wijziging van zowel de verkoopsvoorwaarden, als de retourvoorwaarden vallen onder diezelfde reglementen. Sepai Sports BVBA is bevoegd om ten alle tijden wijzigingen aan te brengen in zowel verkoopsvoorwaarden als retourvoorwaarden. Het is dan ook onze verantwoordelijkheid om op geregelde tijdstippen de website te controleren en eventueel deze wijzigingen aan te brengen.

Artikel 1 : Algemeen gebruik van de website

Door akkoord te gaan met de Algemene verkoopsvoorwaarden bevestigt u dat u de minimale leeftijd van 18 jaar bereikt hebt en dus in staat gesteld wordt om aankopen te verrichten op onze website.

De aangekochte artikelen op onze website mogen niet gebruikt worden voor illegale doeleinden. Alle artikelen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor trainingsdoeleinden in een beveiligde omgeving en in aanwezigheid van een gecertificeerd verantwoordelijke.

Door het bezoeken van onze website gaat u er mee akkoord dat geen van de verschafte informatie op geen enkele manier mag hergebruikt, gekopieerd noch verkocht worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming. Deze informatie heeft betrekking tot productomschrijvingen, algemene verkoopsvoorwaarden, blog-teksten en retourvoorwaarden.

Artikel 2 : Algemene voorwaarden

Sepai Sports BVBA is in de positie om ten alle tijden en voor een niet nader op te geven reden, een eventuele  samenwerking te wijgeren.

Artikel 3 : Nauwkeurigheid en volledigheid van verschafte informatie

Wij zijn niet verantwoordelijk als de verschafte informatie op deze website niet 100% conform is aan het artikel of de service. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk als deze informatie niet volledig is. De gegevens op deze website dienen enkel als algemene bron informatie. Voor meer accurate of volledige informatie adviseren wij u om steeds contact met ons op te nemen alvorens uw eventuele aankoop af te ronden. Indien u toch overgaat tot een aankoop zonder bijkomende informatie te vragen betreffende het product, is dit op eigen risico en kan Sepai Sports BVBA hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden.

Artikel 4 : Aanpassingen aan de service en prijzen

Sepai Sports BVBA is bevoegd om ten alle tijden aanpassingen door te voeren ten aanzien van de prijs van een artikel zonder hierover extra te berichten op de website.

Artikel 5 : Producten of diensten

Het is mogelijk dat bepaalde items enkel verkrijgbaar zijn via onze website of onderheven zijn aan gelimiteerde voorraad. Ook is het mogelijk dat bepaalde items niet te retourneren of om te ruilen zijn. Voor meer informatie hierover verwijzen wij graag naar onze retourvoorwaarden die u tevens terugvindt op onze website.

Sepai Sports BVBA doet steeds zijn uiterste best om alle productafbeeldingen zo goed mogelijk weer te geven om zowel kleuren als vorm zo goed mogelijk weer te geven.

Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden als kleuren van het artikel afwijken ten opzichte van de verschafte afbeelding, of als kleuren op uw beeldscherm (smartphone, tablet of PC) afwijken van het origineel.

Artikel 6 : Correctheid van accountgegevens

Sepai Sports BVBA is ten alle tijden bevoegd om een bestelling te annuleren of wijzigen indien wij niet beschikken over de correcte gegevens om deze bestelling zoals aangegeven af te handelen.

Wij zijn dan ook bevoegd om extra kosten in rekening te brengen indien de verschafte informatie niet correct of onvolledig is doorgegeven.

Artikel 7 : Persoonlijke informatie

Sepai Sports BVBA verbindt er zich toe en staat garant dat de persoonlijke informatie die u bij ons achterlaat niet gedeeld noch verkocht wordt met derden. Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik.

Artikel 8 : Garantie met betrekking tot veiligheid

Sepai Sports BVBA kan in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor mogelijke schade of letsels die u hebt opgelopen bij het gebruik van onze producten. Beschermartikelen die wij aanbieden op onze website dienen enkel als voorzorg bij het beoefenen van uw sport en sluiten nooit 100% uit dat er schade of letsels kunnen toegebracht worden.

Artikel 9 : Garantie op aangeschafte artikelen

Ongeacht het feit dat wij een zo goed mogelijke service willen leveren aan onze klanten, geven wij geen garantie op de verkochte producten vervaardigd uit kunstleder. Lederen artikelen krijgen een garantieperiode van 3 maanden. Dit komt mede door het feit dat het in de meeste gevallen gaat om producten die onderhevig zijn aan slijtage door normaal gebruik. Daarnaast kunnen wij ook onmogelijk controleren hoe de aangeschafte artikelen onderhouden zijn.

Artikel 10 : Wijzigingen aan de verkoopsvoorwaarden

U bekijkt op dit moment het meest up-to-date exemplaar van onze algemene verkoopsvoorwaarden. Sepai Sports BVBA is ten alle tijden bevoegd om wijzigingen aan te brengen in deze algemene verkoopsvoorwaarden, alsook om artikels of informatie te verwijderen.

Het is uw verantwoordelijkheid om op geregelde tijdstippen deze voorwaarden door te nemen.

Artikel 11 : Contact informatie

Bij vragen of geschillen dient u contact op te nemen met Sepai Sports BVBA aan de hand van volgende gegevens :

Sepai Sports BVBA

Hutten 4

2400 Mol

T. 0032 (0)14 32 25 07

E. info@sepai-sports.be