Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Een 100% Belgisch bedrijf.

✓ Gratis retourneren in onze showroom ✓ 14 dagen bedenktijd
✓ Snelle klantenservice via email of Facebook Messenger Gratis bezorging vanaf € 100
Drop image here
Drop image here

restock.

deze populaire producten werden terug aangevuld

Drop image here

Drop image here

 

SEPAI SPORTS INSTAGRAM FEEd

 
Drop image here

10 redenen waarom jij moet gaan boksen

Afgelopen jaar ben ik gestart met boksen, na de eerste les was ik meteen verkocht! Het is niet alleen super leuk, maar binnen een uurtje train je jouw hele lichaam in een keer. En de spierpijn? Die gaat vanzelf wel weer over toch.  Na deze 10 redenen weet ik zeker dat jij ook wilt beginnen met boksen!

1. CONDITIE

Door te boksen ontwikkel je al snel een hele goed conditie. Je bent voortdurend actief aan het bewegen, waardoor je binnen no time een beter uithoudingsvermogen hebt.

Lees meer

 

Drop image here

Wakkert een vechtsport bij kinderen agressie aan?

Vechtsporten oefenen een grote aantrekkingskracht uit op kinderen. Verwonderlijk is dat niet, want ze testen voortdurend hoe sterk ze zijn, of ze de wereld al de baas kunnen, en waar hun plaats precies is. Dat uit zich in spelletjes met trekken, duwen en worstelen op het tapijt of in de tuin. Vechtsporten sluiten dus nauw aan bij de natuur van kinderen en judo is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Ouders zien er de mogelijkheden van in, zo meent sportpsycholoog Jeroen Meganck, die al meer dan 20 jaar vechtsporten beoefent. 'Ze sturen hun kinderen dan naar een vechtsportclub om hen weerbaarder te maken, om hun verlegenheid te helpen overwinnen en hun zelfvertrouwen te stimuleren. En dat werkt. Ooit vertelde een jongen me : "Ik hoef niet meer te vechten, want ik weet dat ik kan winnen". Met als onderliggende gedachte : "Ik sta hier, laat de anderen maar doen. Als het nodig is, zal ik mij wel kunnen verdedigen of trek ik mij wel uit de slag".'

Lees meer

Stuur ons een bericht