Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

374 beoordelingen

Bestel Informatie / Omnichannel / Click & Collect

 

Shoppen bij Sepai Sports was nog nooit zo makkelijk en nog nooit zo vertrouwd.

Dankzij onze nieuwe webshop die in november van 2017 gelanceerd werd zijn wij in staat om jullie zowel in onze showroom als online dezelfde exclusieve service aan te bieden. Dit hele principe is gebaseerd op omnichannel. Wat is omnichannel precies horen wij u denken?

 

Omnichannel heeft als uitgangspunt om één platform aan te bieden waarbij offline en online moeiteloos aan mekaar gekoppeld zijn. Of u nu aankopen doet in onze showroom of via de webshop, alles vormt één mooi geheel. Dit zorgt voor een nog betere interactie tussen u en ons & helpt voor het garanderen van een perfecte service.

Een extra pluspunt aan dit nieuwe systeem is dat onze ganse webshop nu ook gekoppeld is aan ons voorraadsysteem. Dit zorgt er dus voor dat u op ieder moment zicht hebt op de voorraad van jouw gewenste artikel. Wij kunnen  vanaf nu dus met 100% zekerheid garanderen dat een artikel wat u online ziet in onze webshop, ook daadwerkelijk beschikbaar is in onze showroom.

Maakt u graag online een keuze maar verkiest u uiteindelijk toch het persoonlijke contact? Héél graag! Via onze click & collect service reserveert u het gewenste artikel reeds online, maar komt u het uiteindelijk in onze showroom ophalen. Dit zorgt er voor dat u zichzelf verzekert van uw gewenste artikel, het vermindert miskopen en bezorgt u niet het ongemak van artikelen te moeten retourneren.

 

Wist u dat maar liefst 57% van de consumenten in België hun aankopen doen door een combinatie van online en offline? Dit wil zeggen dat 57% dus graag een webshop gebruikt om een keuze te maken uit het gamma en daarna hun aankoop in een winkel doet. Of dat deze consument zich  graag eerst komt oriënteren en informeren in een stenen winkel, maar er dan toch voor kiest om thuis nog even verder na te denken en zijn bestelling online plaatst om de dag erna de artikelen op zijn werk te laten leveren.

 

Dankzij het nieuwe platform van Sepai Sports kan dit perfect en maken wij optimaal gebruik van wat de toekomst ons als retailer te bieden heeft. Stilstaan is achteruitgaan en dat hebben wij héél goed begrepen!