Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

370 beoordelingen

Over ons

 

Sepai Sports werd opgericht in 1997 en is sindsdien al gespecialiseerd in vechtsportartikelen. Vanaf het begin wisten we dat we ons moeten onderscheiden van andere bedrijven in onze sector en dat zijn we dan ook gaan doen, en blijven doen.

Sepai Sports werd vanuit de basis opgericht met passie. Passie voor vechtsporten, passie voor de cultuur, passie voor service en passie voor ons product.

 

Onze partners

Wij bij Sepai Sports zien onze klanten niet zomaar als klanten maar meer als partners. Met deze partners werken wij dag in dag uit aan het uitbouwen en verbeteren van ons bedrijf. We slaan de armen in mekaar met diversiteit en creëren een plaats waar iedereen zichzelf kan zijn. Bij Sepai Sports is werkelijk iedereen welkom en maakt het niet uit of je één keer per jaar langs komt of een wekelijkse klant bent. Hoe wij het zien is dat een trouwe klant niet altijd een grote klant moet zijn. Eens we een samenwerking aangaan proberen we het beste uit deze relatie te halen om mekaars leven te verbeteren; al is dat maar voor enkele momenten. Uiteraard begint alles met de belofte om een perfecte service te leveren; maar ons werk gaat verder dan dat. Bij Sepai Sports draait alles om menselijke connectie.

 

Ons product

Wij nemen ons bedrijf serieus en kennen daarom ook als geen ander het belang om jullie de beste producten op de markt te leveren. Met onze eigen merken Topfighter & Sakura, werken we samen met de beste fabrikanten ter wereld in onze sector. Op die manier zijn wij in staat om producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste eisen van onze partners.

Tevens stelt het ons in staat om heel snel en accuraat in te gaan op de specifieke wensen van onze klanten. Of dat nu gaat om verbetering van onze bestaande artikelen, of om in te gaan op de stijgende vraag naar custom orders … Alles kunnen wij perfect sturen vanuit ons kantoor in Mol.

 

Distributie

Naast onze eigen merken kiezen wij er ook bewust voor om samenwerkingen aan te gaan met andere merken die vaak zeer toonaangevend zijn in onze sector.

Zo zijn wij al enkele jaren distributeur van Arawaza, één van ’s wereld bekendste karate-merk van het moment. De vraag naar dit merk is haast niet bij te houden en daarom krijgen wij hier ook ieder kwartaal een containervracht van binnen met de laatste nieuwe artikelen.

Daarnaast zijn wij ook officiële retail store voor merken als Venum, Phantom Athletics, Kwon, Booster, Twins, King Pro Boxing, Shock Doctor, en nog véél meer.

Van deze merken krijgen wij wekelijkse aanvulling van onze voorraad om onze klanten altijd de keuze te geven uit honderden producten die we dus meteen kunnen leveren.

 

Onze toekomst

Zoals ik al eerder aangaf, werken wij dag in dag uit aan de groei van ons bedrijf om de jaarlijkse positieve evolutie die wij maken door te kunnen trekken naar de toekomst.

Daarom is het belangrijk om onze focus kristalhelder te houden, zowel voor ons als voor onze partners, om jullie op alle vlakken de best mogelijke service te blijven bieden.

Ik hoop dat jullie op onze website het perfecte artikel vinden wat bij u past en nodig jullie alvast uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Mol om alle producten uit te testen.

 

Tim Penasse
Zaakvoerder