Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

370 beoordelingen

Retourneren

 

Bij Sepai Sports streven wij er ten alle tijden naar om u artikelen aan te bieden die 100% voldoen aan uw wensen als klant.

Wij doen dit om een zo goed mogelijke service aan te bieden en u met een glimlach en goed gevoel achter te laten.

Moest u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw aankoop dan lossen wij dit graag  voor u op.

Onze retourperiode duurt 14 dagen.

Let op! U hebt enkel recht op een retour van aangekochte items als deze :

  • Ongedragen zijn
  • In originele staat zijn
  • Voorzien zijn van de originele verpakking
  • Voorzien zijn van alle labels en etiketten  (nog bevestigd aan het artikel zoals origineel het geval was)

Het passen van een artikel is uiteraard wel toegestaan.  Wij raden u echter wel aan om, voor zover mogelijk en indien van toepassing, de items te passen op een zachte en nette ondergrond. Dit in fucntie van het niet beschadigen of vuil maken van de gekochte items.

Retourneren van een artikel wil zeggen dat wij het artikel terugnemen en u hiervoor kunt kiezen uit de volgende opties :

  • U krijgt een tegoedbon voor het bedrag van het artikel wat geretourneerd wordt. Deze tegoedbon kunt u inruilen bij een volgende aankoop in onze webshop of showroom.
  • U krijgt het bedrag van het artikel wat geretourneerd wordt terugbetaalt.

In beide gevallen wordt nooit de gemaakte transportkosten geretourneerd.

Indien u bij uw oorspronkelijke bestelling gratis transport hebt ontvangen, maar wanneer na het eventueel retourneren blijkt dat de uiteindelijke aankoop lager is dan het minimale aankoopbedrag voor gratis verzendkosten, worden de te maken transportkosten verminderd van het terug te betalen bedrag.

Zorg er voor dat u nooit het artikel terugstuurt naar de fabrikant van het merk zelf.

U dient het artikel steeds te retourneren naar het volgende adres :

Sepai Sports BVBA
Hutten 4
2400 Mol
België

Enkel normaal geprijsde items kunnen geretourneerd worden. Jammer genoeg kunnen wij dus geen retour accepteren van items die afgeprijsd staan (of afgeprijsd stonden op het moment van uw aankoop). Ook artikelen die aan verlaagde prijs aangekocht werden door middel van een individuele kortingscode kunnen wij niet accepteren als retour.

Omruilen? Omruilen doen wij enkel als het gekochte item defect of beschadigd is bij ontvangst. Hiervoor dient u dan ook binnen twee dagen na ontvangst ons te berichten via e-mail op het mailadres info@sepai-sports.be

U bent zelf verantwoordelijk voor de te maken kosten van het terugsturen van je gekochte artikel. Wij raden aan om artikelen vanaf € 75,00 terug te sturen aan de hand van een trackingcode inclusief verzekering.

Indien er een fout artikel werd verstuurd of het ontvangen item is beschadigd/defect bezorgen wij u een transportdocument waardoor wij de kosten van het terugsturen op ons nemen. Gelieve ook hiervoor contact met ons op te nemen via info@sepai-sports.be