Dé specialist voor alle vechtsportartikelen

Alles uit eigen voorraad leverbaar

156 beoordelingen

Het merk

De Topfighter collectie is volledig ontwikkeld met 1 wens in het achterhoofd: duurzaamheid en een unieke stijl op elk niveau. We willen graag een zo goed mogelijk product neerzetten in iedere categorie.  Jarenlange ervaring in de sector van ringsporten heeft ons heel wat tips en advies bezorgd en dat alles is gebundeld in een fantastische collectie.

 

DE BESTE FABRIKANTEN

Om een gamma aan producten neer te zetten die tot de verbeelding spreekt van iedere atleet, hebben we ook steeds out-of-the-box moeten denken en zijn we op zoek moeten gaan naar de beste partners, die de schoonheid en kwaliteit van een product kunnen neerzetten die we hebben ontwikkeld. Na meer dan 20 jaar zijn we er in geslaagd om een fantastische relatie op te bouwen met fabrikanten verspreid over heel Azië. We laten jullie graag met hen kennismaken.

India

Voor heel wat lederen en high-end skintex producten werken we samen met een fabrikant uit India die naast Topfighter ook tal van andere wereldmerken in hun productie heeft weten op te nemen. Bijvoorbeeld de Topfighter “Heavy Shock” en “The Royal Duke” worden hier gemaakt, maar ook de “Mexican Style” bandages, “Gel-X” binnenhandschoenen“SPD-X” springtouwen worden bij deze fabrikant tot in de perfectie gefabriceerd. Het mooie aan deze fabrikant is dat zij na al die jaren van samenwerken nog steeds iedere productie een zeer constante kwaliteit weten te leveren. Iets waar we uiteraard heel trots op zijn omdat we op die manier ook onze klanten van steeds terugkerende top-producten kunnen voorzien.

Pakistan

Iedere regio in de wereld heeft zijn eigen specifieke kwaliteit en specialiteit. Het is aan ons om deze fabrikanten te vinden en samen met hen het beste product te ontwikkelen. In Pakistan zijn wij sinds 2018 een samenwerking aangegaan met een fabrikant die er in geslaagd is om een kwaliteit neer te zetten die je nergens anders in het land terugvindt. Hier worden bijvoorbeeld de “Platinum” scheenbeschermers voor kinderen gemaakt, maar ook de “Classic” elastische scheenbeschermers en “Kontact” enkelkousen, de “Tri-Tech” trapkussens en “Stealth” metalen kruisbescherming. Met deze fabrikant hebben we getekend voor een jarenlange samenwerking waarmee we in 2019 ons gamma zullen verdubbelen.

China

Sinds 2017 zijn we gestart met staande bokszakken aan ons gamma toe te voegen. Hiervoor zijn we maanden op zoek geweest om uiteindelijk terecht te komen bij dit toonaangevende bedrijf aan de Oost-Chinese zee. Zij hebben samen met ons producten op punt weten te zetten om een fantastische prijs/kwaliteit te kunnen aanbieden.

De Topfighter “Combat Heavy Bag” en “Sparring Partner” zijn hier het resultaat van en hiervan krijgen we driemaandelijks een container binnen om er voor te zorgen dat we altijd voldoende voorraad hebben om onze klanten, sportscholen en wederverkopers te bevoorraden.